Home Nyheder Uro blandt feriehus-udlejere

Uro blandt feriehus-udlejere

0
SHARE
Carlos Villaro Lassen.
Carlos Villaro Lassen.

I går bragte takeoff.dk en udtalelse fra Danske Sommerhusudlejere. I et svar siger direktøren for Feriehusudlejernes Brancheforening, at man ’ikke ønsker at gå ind i de udokumenterede anklager fra Danske Sommerhusudlejere, som tilsyneladende er en forening uden medlemmer’.

Af  Carlos Villaro Lassen 

”Påstandene fra Danske Sommerhusudlejere om, hvem Feriehusudlejernes Brancheforening repræsenterer, hvordan Ankenævnet for Feriehusudlejning fungerer og andre fejlagtige udsagn om lovgivningsmæssige sammenhænge er til skade for danske sommerhusejere.

Feriehusudlejning står for over halvdelen af alle udenlandske overnatninger i Danmark, og det er heldigvis en sund branche båret af, at private sommerhusejere udlejer til turister.

Feriehusudlejernes Brancheforening mener, at man må ryste på hovedet over, at Danske Sommerhusudlejere ønsker at fremme sig selv ved at forsøge at ødelægge branchen.

Fritidshusejernes Landsforening har skrevet ud til deres medlemmer, at de ikke ønsker at samarbejde med Danske Sommerhusudlejere, heller ikke i sagen om ankenævnet”.