Home Nyheder Unge talenter kæmper mod verdenseliten

Unge talenter kæmper mod verdenseliten

0
SHARE

’Waterz’, organisationen, som står bag PWA Windsurf World Cup i Hvide Sande, har delt fire wildcards ud til unge danske talenter .

World Cuppen er windsurfingens svar på Formel 1. Den afdeling, som skal sejles i Hvide Sande i perioden 9. – 14. september, trækker deltagere fra hele verden. Blandt de 96 deltagere er nogle af verdens bedste og hurtigste windsurfere, så når de fire wildcard modtagere skal på vandet i Hvide Sande, kommer de i skarp konkurrence med erfarne og garvede sejlere.

Katrine Kock Frandsen, projektleder på Waterz: ”Vi har valgt at prioriterer de unge sejlere, da der er en stor gruppe i Danmark, som har stort talent, som skal udvikles. Det kan vi være med til ved at give dem wildcards til worldcup i Hvide Sande”

Waterz blev afviklet første gang i 2010 og har gennem årene udviklet sig til Skandinaviens måske største vandsportsfestival. Det er anden gang at PWA World Cup kommer til Hvide Sande.

Katrine Kock Frandsen fortsætter: ”Festivalen slutter ikke, når de professionelle er færdige med at sejle om point til den samlede World Cup. Når de er færdige, åbner vi for den store vandsports-folkefest, hvor både windsurfere, kitesurfere, wakeboardere, surfere og kajakroere samles. Denne del løber fra den 14. -17. september”

De fire wildcard modtagere er: Mads Jepsen – Peter Nors – Frederik Poser og Jonas Thyme

Waterz samarbejder med Holmsland Klit Turistforening, Sport Event Denmark og Ringkøbing-Skjern Kommune om rrangementet.