Home Nyheder Unge genopdager interrail

Unge genopdager interrail

2
SHARE

Rejseeventyret kombineret med personlig frihed og fornuftige priser var årsagen til den betydelige strøm af unge interrail-rejsende i 1970’erne og -80’erne og nu har ungdommen fået endnu et argument, nemlig klimabevidsthed.

 

Lavprisflyselskabernes fremkomst var med til at gøre flyrejsen så billig, at togene ikke kunne være med, når de unge skulle vælge ferie, men nu er togene igen ’in’. Det har DSB kunnet konstatere ved, at man i årets første tre måneder har fordoblet salget af interrail-billetter, skriver 24timer ifølge politiken.dk.

Underdirektør i DSB Salg, Anne-Lise Bach Sørensen, siger, at interrail er den tydeligste trend i år, hvor man især har solgt rigtig mange 22 dages togpas. Det har fået DSB til at overveje introduktion af et seniorpas til folk over 60 år fra næste år.

Skrevet af Flemming Juul

2 COMMENTS

  1. Klimabevidstheden er en virkelig spændende tendens. Men vil folk virkelig droppe flyrejsen til fordel for klimaet? Personligt tror jeg, de fleste danskere ikke kan undvære fjerne rejsemål, som involverer flyrejser. Hvad siger de andre læsere?

  2. Interrail er IKKE et alternativ til flyrejsen. På Interrail bliver rejsen en del af en ferie-oplevelse, hvor unge og ældre for den sags skyld møder nye mennesker og kulturer. I toget kommer du tæt på andre mennesker, og det er det, unge rejser for. Interrail har altid handlet om at møde andre! Dejligt, at det opleves aktuelt igen! Ingen grund til panik i charter- og lavpris-afdelingerne. Men tillykke til DSB og toget, hvor sjælen kommer med!

Comments are closed.