Home Nyheder Ugenert pool og privatliv

Ugenert pool og privatliv

0
SHARE

its179_pool_01De fleste, der vælger en ferie sydpå, vil gerne have adgang til strand eller pool og flere vælger at få privat pool – helst helt ugenert for nysgerrige blikke og trængsel ved poolkanten.  

Hos Novasol AS kan man finde alle former for ferieboliger med pool. Her kan man vælge feriebolig med fælles pool – noget mange børnefamilier vælger, men flere og flere foretrækker en villa eller et feriehus med privat, og ikke mindst ugenert pool.

Det sidste er blevet et hit og derfor er ferieboliger med denne form for pool blevet kategoriseret hos Novasol: ”Vi oplever at tendensen i retning af privatliv i ferien, også indebærer at man ønsker at kunne sole sig og tage en dukkert i fred for nysgerrige blikke,” siger salgschef Philip Kildegaard.

Feriehuse med ugenert pool findes i stort set alle lande i Sydeuropa, men også i Skandinavien hvor poolen som regel bare at finde indendørs. I Sydeuropa ligger feriehusene med ugenert pool enten i fredfyldte omgivelser, væk fra anden beboelse eller omgivet af en mur eller beplantning, der skærmer for nysgerrige blikke.