Home Nyheder Udstillerrekord på Ferie for Alle

Udstillerrekord på Ferie for Alle

0
SHARE
Messecenter Herning er klar til weekendens store Ferie for Alle. Foto: Lars Møller
Messecenter Herning er klar til weekendens store Ferie for Alle. Foto: Lars Møller

Den kommende weekends Ferie for Alle i Messecenter Herning har kurs mod ny udstillerrekord med 1.100 udstillere. Feriemessen får i år nyt tilbud, ”Ferie for Alle in the Dark.” Messen forventes atter at tiltrække omkring 65.000 besøgende.

Igen er der udsigt til, at Nordens største feriemesses udstillerrekord vil blive slået. Få dage før Ferie for Alle på fredag slår dørene op, er antallet af udstillere tæt på at nå rekorden sidste år med 1.088 udstillere. Forventningen er, at Ferie for Alle 2015 vil runde 1.100 udstillere.

Igen i år vil over 1.000 udstillere på Ferie for Alle have ferietilbud til gæsterne i Messecenter Herning 20-22. februar. Her lokker et fuldt booket charterområde, en fyldt campingudstilling og messenyheden Ferie for alle in the Dark.

Weekendens feriemesse i Messecenter Herning får i år nyt tilbud, ”Ferie for Alle in the Dark” i den runde Hal B.

Med dæmpet lys vil aftenstemningen indfinde sig, og duften af snobrød blandet med lyden af bølgebrus lokke feriegæster, når campingentusiaster og friluftsfolk viser mangfoldigheden, hedder det fra messecentret.

”Vi vil give messegæsterne en ekstra oplevelse. Derfor har vi taget den runde Hal B i brug, hvor vi skaber helt speciel hyggestemning, så feriefolket kan opleve, hvad det traditionelle og det lidt mere atypiske campingliv har at byde på,” siger messens projektchef, Anders Ladefoged Mortensen.

Ferie for Alle er Skandinaviens største feriemesse med fem temaområder; Danmark, Camping, Dansk Golfshow, Udeliv og Udland. Årets officielle partner er Tysk Turist Information.

På Ferie for Alle kan messen for første gang præsentere Danmarks 10 største charterbureauer.

Arealmæssigt fylder camping mest ved at være i otte ud af 14 messehaller.

”Blandt de 336 udstillere på Campingmessen er samtlige campingvogns- og autocamper-mærker repræsenteret. Oveni kommer de mange campingpladser,” siger projektchef for campingdelen i Ferie for Alle, Knud Sørensen.

Mere om Ferie for Alle på www.ferieforalle.dk.