Home Nyheder Tyskland indfører grænsekontrol fra Danmark

Tyskland indfører grænsekontrol fra Danmark

2
SHARE

”Rigspolitiet er informeret om, at de tyske myndigheder har indført grænsekontrol for rejsende, der fra Danmark ønsker at rejse til Tyskland”, skriver Rigspolitiet ifølge jyllands-posten.dk i en meddelelse.

Årsagen til den midlertidige grænsekontrol er G20-mødet i Hamborg den 7. og 8. juli. Det betyder, at danske statsborgere, som ønsker at krydse grænsen kan blive mødt med grænsekontrol i perioden frem til 11. juli.

”Rigspolitiet opfordrer til, at man som hidtil ved rejser til Tyskland husker at medbringe pas”, skriver politiet i en pressemeddelelse.

En midlertidig foranstaltning ved større arrangementer ses også i Danmark. For eksempel har Danmark indført indrejsekontrol ved Folkemødet på Bornholm.

2 COMMENTS

  1. Har vores venner syd for grænsen mon glemt, at grænsekontrol ikke virker? Det sagde de jo til os, da vi forsøgte at kontrollere migrantstrømmen sidste år.

  2. Enhver kan sige asyl ved grænsen – grænsekontrol eller ej. Derefter skal sagen behandles. Derfor har grænsekontrol en meget lille direkte effekt ift asylbehandling. Den symbolske effekt er en anden. Din kommentar tyder på, at du ikke kender til de faktiske forhold.

    Grænsekontrol er dog en ganske fornuftig afskrækkende forandtaltning ift at sike en topmøde fx

Comments are closed.