Home Nyheder Tyske turister vender tilbage

Tyske turister vender tilbage

0
SHARE

sommerhus novasolEn ny tilfredshedsundersøgelse blandt kystturister i Danmark viser, at de tyske turister vurderer deres ferie i Danmark højt.

Nye tal fra Novasol bekræfter, at tyske turister igen har fået øjnene op for det danske feriehus.

Turisterne er glade for Danmark. Det viser Dansk Kyst & Naturs årlige tilfredshedsundersøgelse. Sammen med nordmændene er det særligt de tyske turister, som sætter pris på ferien i Danmark; med 5 som højest mulige rating, vurderer tyskerne i gennemsnit, at deres ferie fortjener 4,7. Hvor nordmændene længe har indtaget førstepladsen, er tyskernes placering udtryk for, at gruppen, som har været på tilbagetog i Danmark, nu vender tilbage.

Siden storhedstiden i 90’erne har dansk turisme gennemgået en svær periode, og i 2013 var antallet af feriegæster rekordlavt – ikke mindst når det kom til tyske gæster. I dag siger produkt og servicechef hos Novasol Susanne Østergaard: “Allerede i 2014 så vi fremgang, og 2015 har været et rekordår, når det kommer til tyske feriegæster. Mellem 2014 og 2015 har vi set en stigning på 9%.”

”Samme mønster tegner sig for 2016, hvor salget til tyskere indtil videre ligger 18% niveauet sidste år. Vi glæder os til at byde de mange nye lejere velkommen, og forberedelserne er allerede i fuld gang.”

“Hos Novasol oplever vi vækst fra alle kundegrupper, men specielt småbørnsfamilier vender tilbage. I 2015 har vi solgt 21% flere uger til netop denne gruppe. I samme periode er antallet af tyske rejsende uden børn vokset med 12%,” fortæller Susanne Østergaard.