Home Nyheder Tyske sommerhusturister kommer igen næste år

Tyske sommerhusturister kommer igen næste år

0
SHARE

sommerhusIfølge Danmarks Statistik stod tyskere for 1,4 millioner overnatninger i danske sommerhuse i juli, hvilket svarer til en fremgang på 20% i forhold til 2014.

I perioden fra januar til juli, er fremgangen 11% for tyskernes vedkommende. Det forklares ved, at den tyske sommerferie har ligget anderledes i år end i 2014, og at sommeren 2014 var exceptionelt god, skriver finans.dk.

Kaj Frederiksen, adm. direktør for Sol og Strand og formand for Feriehusudlejernes Brancheforening: ”Først og fremmest er produktet og forholdet mellem pris og ydelse i orden, men tyskerne er også meget bevidste om, at der skal være sikkert. Derfor har de formentlig fravalgt Nordafrika og Tyrkiet på grund af uro, ligesom de ikke er specielt populære i Grækenland”.

Antallet af gennemførte og forudbestilte overnatninger i 2015 hos Sol og Strand ligger næsten 6% over niveauet fra 2014, der var rekordsommer. Endnu bedre ser det ud næste år, hvor Sol og Strand har knap 18% flere forudbestillinger end på samme tid sidste år. For tyskerne er der tale om en stigning på 15%.

Tallene fra Danmarks Statistik viser, at hollænderne har fået større appetit på ferie i Danmark med en fremgang i 2015 på 18%. Til gengæld er antallet af svenskere faldet med 8%.