Home Nyheder Turistsamarbejde lokker tyskere

Turistsamarbejde lokker tyskere

0
SHARE

Som en del af projekt ’Flere turister til Østdanmark’ har 47.000 tyskere i 2008 modtaget brochurepakker om Sjælland, Møn og Lolland-Falster. Heraf følte 75% sig inspireret til at tage til Danmark, mens hele 34% valgte at booke en rejse.

 

Danskerne er ikke det eneste folkefærd, som i stigende grad efterspørger feriedestinationer, der er i køreafstand. Også tyskerne mærker presset fra krisen og orienterer sig mod nabolandene, når de pakker kufferterne. Det mærker Scandlines, Østdansk Turisme og VisitDenmark, som siden 2003 har arbejdet sammen om at markedsføre Østdanmark som feriedestination for tyske turister.

 

”Markedsføringen af Østdanmark er en af vejene gennem det trængte marked, og samarbejdet mellem Scandlines, overnatningsvirksomhederne og attraktionerne skal hele tiden videreudvikles. Især i denne tid er det vigtigt, at vi fastholder grebet i de tyske turister og får gjort målgruppen opmærksom på, at Danmark er både billigere og bedre at rejse til end mange andre europæiske feriedestinationer”, siger direktør for Østdansk Turisme, Glen Polano.

 

I 2008 var der 808.517 tyske overnatninger i Region Sjælland.

Skrevet af Flemming Juul