Home Nyheder Turistrekord i Storbritannien

Turistrekord i Storbritannien

0
SHARE

Close up of Big Ben clock tower, London, EnglandDe internationale besøg i UK i årets første ni måneder sætter rekord med 27,1 millioner besøgende ifølge Office for National Statistics. Det er en vækst på 3% på et år.

Turisternes forbrug i september nåede op på samme niveau, som rekordmåneden september sidste år og rundede 2,2 milliarder pund, mens forbruget for alle ni måneder løb op i 16,5 milliarder pund – 175 milliarder kroner.

Ifølge Anholt-GfK Nations Brand Index, der viser turisternes opfattelse af Storbritannien som et imødekommende land, fortsætter målingerne med at vise forbedring. Især Kina gav Storbritannien et stort spring frem for imødekommenhed med 11 pladser til en plads som nr. tre på listen.

Kina placerede Storbritannien på en førsteplads for kultur og en andenplads på listen over lande, de ville besøge, hvis penge ikke spillede en rolle.

VisitBritains direktør Patricia Yates: “Vores kampagner for livet uden for storbyerne, kulturen og vores imødekommenhed har været i fokus det forløbne år og har givet positive resultater”.