Home Nyheder Turismen går styrket ind i 2011

Turismen går styrket ind i 2011

0
SHARE

”Det er glædeligt, at det gode samarbejde mellem organisationerne i dansk turisme nu kan udvides med to nye medlemmer. Jeg tror, at vi vil få yderligere opmærksomhed i vores argumentation, når vi har en større bredde”, siger formand for TS Preben Christensen, Campingrådet.  

”TS er meget tilfreds med, at der har været politisk lydhørhed for vores argumenter om, at turisterhvervet skal have bedre rammevilkår. Det er glædeligt, at der i forbindelse med finanslovsaftalen for 2011 blev taget hul på momsafløftningen og gennemført forbedring af fradraget for feriehuse. Nu skal den politiske lydhørhed holdes fast, så der bliver gennemført yderligere forbedringer af rammevilkårene. Det er stærkt tiltrængt” siger han. 

TS består af Campingrådet, Danhostel – Danmarks Vandrerhjem, Danmarks Rejsebureau Forening, Danmarks Restauranter og Cafeer, Feriehusudlejernes Brancheforening, Foreningen af Forlystelsesparker i Danmark og  Horesta.   

Som led i rotationen mellem de forskellige medlemmer af TS har Campingrådet ved årsskiftet overtaget formandskabet efter Horesta.

Skrevet af Flemming Juul