Home Nyheder TUI Nordic først med digitalt armbånd

TUI Nordic først med digitalt armbånd

5
SHARE

digitalt armbåndEt digitalt armbånd til feriegæsterne fungerer både som betalingsmiddel på hotellet, dørnøgle og regulerer energiforbruget på hotelværelset.

TUI Nordic har sammen med TUI Groups enhed for mobil udvikling præsenteret TUI Smartband – en unik ’wearable’ i form af et digitalt armbånd. Det unikke ved armbåndet er, at det indeholder både Bluetooth- og RFID-teknik. Det gør det muligt for gæsterne med samme armbånd at gennemføre indkøb på hotellet, åbne værelsesdøren og regulere aircondition og energiforbrug på værelset, skriver travelreport.se.

”Vi satser på den nyeste teknologi for at forbedre kundeoplevelsen på ferien. Her har vi integreret to forskellige teknikker i armbåndet, hvilket forenkler dagen for hotelgæsterne, eftersom de slipper for at holde styr på både nøgler og tegnebøger”, siger Elin Sjöberg fra TUI Nordic/Fritidsresegruppen.

5 COMMENTS

 1. Virkelig smart – man kan således også når man kommer hjem fra ferie vise det smukke mønster af kæmpe-armbåndet frem efter at have båret det under solbadning. Under ferien kan man så ledes også skilte med at man er på ferie med TUI – lækkert!
  Nu kender jeg ikke teknologien bag – men hvis det er et armbånd som man er tvunget til at bære under hele ferien som det vel er når man siger: “eftersom de slipper for at holde styr på både nøgler og tegnebøger” – så nej tak herfra. For mig er det fint med en chip/et kort indeholdende de samme muligheder.

  Det er vist en ommer.

  • Hi Patrick – I may have been a little bit to negative as you say – but why not invent an app for your smartphone in stead? Almost all people are bringing their phone where ever they are – even on the beach.
   Agree?

  • Hej Nikolai

   så vidt jeg har forstået det er armbåndet linket til en app som man skal installere – hvorfor i alverden så bruge armbåndet og ikke kun app’en? Langt størstedelen medbringer deres smartphone overalt – selv på stranden. Fint nok hvis nogen vil bære armbåndet overalt – men giv da vi andre muligheden for ikke at skulle være bundet op af dette armbånd – om håndleddet eller i lommen.

Comments are closed.