Home Nyheder TUI lancerer ferieboliger

TUI lancerer ferieboliger

0
SHARE

’TUI Villas’ er navnet på en onlineportal fra TUI, der har travlt med at omstille sig til moderne ferieformer. TUI bliver det første blandt de største danske rejsebureauer med ferieboliger som tilføjelse til pakkerejserne.

Ferieboligformen henvender sig især til store familier og vennepar, der vil bo mere end fire personer sammen. TUI Villas tilbyder overnatningsmuligheder til mere end 20 personer.

”Rigtig mange er tiltrukket af friheden ved helt selv at vælge tid og sted for ferien. Derfor har vi samlet unikke ferieboliger i Frankrig, Italien og resten af Europa i én online-portal, hvor det er nemt at finde ferieboliger i god kvalitet”, siger Nikolai Johnsen, pressechef for TUI i Danmark.

TUI Villas adskiller sig fra andre udbydere ved dels at have samlet forskellige udbydere ét sted og dels ved en mere omfattende kvalitetskontrol.

”Vi ved, at mange danskere holder sig tilbage fra at bestille ferieboliger, fordi der er for en masse historier om svindel. Derfor giver vi vores kunder et løfte om kvalitet, så man altid får, hvad man ser på siden”, siger Nikolai Johnsen.

Derudover giver TUI Villas garanti for, at man ikke finder bedre priser på ferieboligerne hos andre udbydere.

TUI Villas drives af virksomheden atraveo, der er et datterselskab til TUI Group.