Home Nyheder TUI henter otte milliarder i overskud

TUI henter otte milliarder i overskud

0
SHARE

tui-cruises-mein-schiff-3-jpgVerdens største rejsearrangør har leveret et solidt regnskab med udsigt til langsigtet overskudsvækst. Nøgletallene lyder på en omsætning på 150 milliarder kroner og en stigning i overskuddet på 14,5% til otte milliarder kroner i EBITA. Væksten i overskud fra hoteller og krydstogter endte på henholdsvis og 46% og 61%.

”Væksten kommer fra vores hoteller og krydstogtsskibe, hvor vi har investeret massivt og vil fortsætte med at investere stort. I de kommende år vil vores danske kunder få glæde af nybyggede krydstogtsskibe og moderne hotelkoncepter, der kun kan bestilles hos os”, siger Gorm Pedersen, landechef for TUI i Danmark.

Investeringen i hoteller betyder, at TUI i højere grad satser på at udelukke konkurrenter fra de mest attraktive hotelkoncepter. Af samme årsager har danske gæster i et år kun kunnet bestille de populære RIU-hoteller gennem TUI. Den satsning alene har betydet et højere overskud på 160 millioner kroner.

Samtidig hæver TUI sin forventning for de kommende års overskud frem til 2019 op til minimum 10%: Fremtiden ser meget lys ud. I Danmark har vi lige gennemført et navneskifte, og ført an af en omfattende mediekampagne er vores sommersalg utrolig stærkt med 26% højere niveau.