Home Nyheder Trecifret millioninvestering

Trecifret millioninvestering

0
SHARE

glostrup park hotelOver 25.000 gæster besøgte i 2015 Glostrup Park Hotels møde- og konferencelokaler i det nybyggede Orangeriet. Nu udvides med ni mødelokaler og 54 nye hotelværelser. 

Glostrup Park Hotel er midt i en ambitiøs satsning på møde- og konferencemarkedet med en samlet investering på over 175 millioner kroner.

”Det er stærkt tilfredsstillende, at vi runder 25.000 møde- og konferencegæster i Orangeriet i løbet af 2015. Det er mere end 10% over forventningerne. Timingen rammer en stigning i møde- og konferencemarkedet, og der er generelle væksttendenser. Samtidig er vi godkendt under hotelaftalen for Statens Indkøb”, siger direktør Mikael Melander.

Forventningerne til 2016 er, at lokalerne opnå samme høje belægningsprocent som i 2015. ”Når anden etape med ni mødelokaler og 54 nye hotelværelser er færdig kan vi byde velkommen til konferencer med op til 300 deltagere”.

Kobbertage, håndbrændte teglsten og designmøbler i massivt træ er eksempler på en bevidst satsning på høj kvalitet i byggeri og indretning på Glostrup Park Hotel. Den store restaurant med plads til 300 gæster, panoramaudsigt til Byparken og en tilhørende stor terrasse er ifølge salgs- og marketingschef Mette Wolf et salgsargument i sig selv. Mette Wolf kom til en nyoprettet stilling i maj 2015 – fra en stilling som salgs- og projektleder i Bella Center.