Home Nyheder Tre millioner med Norwegian over Atlanten

Tre millioner med Norwegian over Atlanten

1
SHARE

norwegianNorwegian markerer, at tre millioner passagerer har rejst på selskabets langruter mellem Europa og USA siden lanceringen i 2013.

Norwegian flyver til ni destinationer i USA og er det flyselskab med flest direkte amerikanske destinationer fra Skandinavien.

”De tre millioner passagerer er en milepæl for os, og det viser, at vores produkt med billige billetter kombineret med nye, miljøvenlige Boeing 787 Dreamliners til spændende destinationer, bliver værdsat af både europæere og amerikanere”, siger koncernchef Bjørn Kjos.

”Godt 700.000 har rejst på Norwegians ruter mellem København og USA. Mange amerikanere vil besøge de største europæiske metropoler som London, Paris og Rom, men det er helt tydeligt, at USA-ruterne til København er godt fyldte med turister, der vil opleve Københavns gastronomi, design og seværdigheder. På mange ruter fra USA til Skandinavien ligger vi i øjeblikket på godt 30% amerikanske rejsende, mens vi på enkelte vestkyst-ruter er helt oppe på omkring 50% amerikanere. Norwegian ser et stort potentiale i at bringe flere amerikanere og andre turister til Danmark, hvilket betyder både vækst og jobskabelse”, siger Bjørn Kjos.

Norwegian lancerede sin første langrute i 2013 mellem Oslo og New York. I takt med at selskabet har fået flere Dreamliners, er antallet af langruter øget og den internationale strategi er i færd med at blive realiseret. I 2014 åbnede Norwegian ruter mellem London og USA og i august i år åbnede selskabet ruter mellem Paris og USA. Norwegian har nu 42 ruter mellem Skandinavien, London, Paris og USA samt mellem Skandinavien og Bangkok.

I dag har flyselskabet langdistancebaser i New York, Fort Lauderdale, London og Bangkok. Med over 400 amerikanske medarbejdere er Norwegian det udenlandske flyselskab i USA med flest amerikanske medarbejdere.

Norwegian flyver til ni destinationer i USA; New York, Los Angeles, San Francisco, Fort Lauderdale, Las Vegas, Orlando, Boston, Puerto Rico og Skt. Croix. I vintersæsonen flyver Norwegian desuden fra de fransk-caribiske øer Martinique og Guadeloupe til Boston, New York og Baltimore/Washington. Derudover tilbyder selskabet en rute fra Guadeloupe til Fort Lauderdale.

1 COMMENT

  1. Jeg fidner det yderst interessant, at ingen af de sædvanlige af Take Off’s “bloggere” vil kommentere Norwegian’s egne nyheder og “fakta”. Måske er tallet korrekt for antal passagerer, men hvorfor gengives en pressemeddelelse helt uden kommentarer? Det er bare reklame uden betaling til mediet! Spørg de oversøiske kunder, som har oplevet forsinkelser, hvordan det problem blev løst af Norwegian? Og hvilke rejsebureauer har lys til – og økonomi til – at sælge løs af Norwegians oversøiske ruter, når de selv kan hænge på udgifterne ved forsinkelser og annullerede fly?

Comments are closed.