Home Nyheder Tre klasser hos Ryanair

Tre klasser hos Ryanair

0
SHARE
Reklamefoto fra Ryanair.
Reklamefoto fra Ryanair.

Ryanair har netop introduceret en ny billetstruktur med tre klasser – Regular, Leisure Plus og Business Plus – mod tidligere at have fjernet alle ekstra ydelser.

Standard tariffen inkluderer 10 kg gratis kabinebagage og en mindre taske. Tillægsydelser som priority boarding, sædebestilling og 20kg indtjekket bagage er i fremtiden inkluderet i ’Leisure Plus’ – billetten.

Den videreudviklede ’Business Plus’ inkluderer fast track gennem security, priority boarding, sædereservation, øget fleksibilitet med billetændringer og gratis lufthavns check in.

Marketingchef Kenny Jacobs: “Vi er glade for at kunne præsentere Leisure Plus, som tilbyder de ferierejsende et solidt bundt ekstra tilbud til lavpris. Leisure Plus er designet til feriekunder, som får adgang til at boarde først, sidde sammen og have al den bagage, de har brug for”.

“Vi har også forbedret vores populære Business Plus med betydelig udvidet fleksibilitet ved billetændringer. Over 25% af Ryanairs kunder rejser på Business, og nyder godt af blandt andet dobbelt så mange ’fast-track’ lufthavne”.