Home Nyheder Transavias flugt sætter prisen op

Transavias flugt sætter prisen op

3
SHARE

Transavias exit er en fordel for Cimber Sterling og Norwegian, der bliver alene om visse ruter, men også SAS kan få gavn af det. Ifølge dagbladet Børsen er det en ekstra fordel, at Ryanair har valgt at holde sig fra Københavns Lufthavn, skriver borsen.dk.

Det KLM-ejede lavprisselskab stopper allerede om en måned ni lavprisruter og vil være helt ude af Danmark inden april næste år.

Martin Lumbye, partner i billetsøgemaskinen Momondo kalder det en lækkerbidsken for de tilbageværende selskaber, da det normalt medfører stigende priser, når en aktør siger farvel. Han ved dog endnu ikke, hvornår de ventede forhøjelser vil komme.

Skrevet af Flemming Juul

3 COMMENTS

  1. Ved ikke helt hvor Martin Lumbye har sine observationer fra, men tror ikke på hans forudsigelser.

  2. Jeg tilslutte mig Le chick. Det er vanskeligt at se hvor de forhøjede billetpriser kommer ind i billedet, med mindre flere operatører trækker sig fra markedet som Transavia. Indtil da, vil der bare være “triple” overlap af sædepladser, nu hvor SAS, Cimber og Norwegian formentlig alle vil have del i Transavias gæster, og derfor øger antallet af tilgængelige sæder på udvalgte ruter.

Comments are closed.