Home Nyheder Transavia sætter til på Danmark

Transavia sætter til på Danmark

3
SHARE

Transavia var et af de selskaber, der tog chancen på det danske lavprismarked, da Sterling gik konkurs, men indtil videre med røde tal som resultat. Selskabet afviser at oplyse om underskuddets størrelse for ikke at give konkurrenterne konkurrencefordele, skriver epn.dk.

 

Selskabet ejes af Air France-KLM og nævner, at starten var svag, men nu er billetsalget stigende og er vokset med 30% gennem de seneste to måneder

 

Michiel Meijer, nyudnævnt adm. direktør for Transavia i Danmark, siger at salget den seneste måned for alvor har taget fart og at Transavia på trods af underskuddet i Danmark har haft et samlet overskud i regnskabsåret 2008/2009 på 80 millioner kroner før skat. Det er 31. år i træk, selskabet giver overskud.

 

Skrevet af Flemming Juul

3 COMMENTS

  1. Har fløjet med både Transavia, Cimber og Norwegian og jeg havde klart den bedste oplevelse med Transavia. Ikke et ondt ord om de andre men alting gik bare lidt bedre hos Transavia. Kan klart anbefales.

  2. har fløjet flere gange med dem i vinter,kbh.- malaga de er absolut dem der har den bedste service.bare de ville åbne en rute billund/malaga.det ville glæde mange jyder og fynboer.

  3. det er bare det bedste lavpris selskab har brugt dem flere gange.et stort ønske ville være at de åbnede en rute billund-malaga til stor glæde for jyder og fynboer.

Comments are closed.