Home Nyheder Transavia planlægger lukning i Danmark

Transavia planlægger lukning i Danmark

9
SHARE

Det hollandske lavprisflyselskab transavia.com har meddelt sine medarbejdere, at selskabet vil indlede forhandlinger om en mulig begrænsning af de danske aktiviteter fra d. 1. november 2010. Det er selskabets intention at afvikle hele den danske forretning per 1. april 2011. Årsagen er, at transavia.com ikke har kunnet indfri en række forretningsmål på det danske marked. 
 

Tidligere på dagen meddelte det hollandske lavprisflyselskab transavia.com sine danske medarbejdere, at selskabet har indledt forhandlinger om en afvikling af den danske forretning.

 

transavia.coms intention er at begynde en reduktion af de danske aktiviteter fra d. 1. november 2010. Indtil denne dato vil alle transavia.com afgange afgå planmæssigt. Hvis forhandlingerne fører til en reduktion af de danske aktiviteter, vil alle passagerer med billetter til et aflyst fly få deres penge fuldt refunderet.

Det er intentionen, at adskillige fly vil fortsætte frem til 1. april 2011. Information om disse afgange vil kunne findes på transavia.coms hjemmeside, når forhandlingerne med de ansatte er afsluttet.

Passagerer, som har booket en billet hos transavia.com, vil modtage en mail med yderligere information, så snart forhandlingerne er afsluttet. Passagerer, der har booket en billet via en rejsearrangør, skal henvende sig til den pågældende rejsearrangør, hvis vedkommende har yderligere spørgsmål.
 
"Vi er klar over, at den mulige afvikling af vores danske aktiviteter, er triste nyheder for vores medarbejdere i Danmark. Og det er det også for os. Men efter to år i Danmark har vi ikke nået de mål, som vi satte op for den danske forretning. Som en konsekvens af dette, er den eneste rationelle beslutning at indlede forhandlinger om at afvikling de danske aktiviteter," siger Michiel Meijer, CEO for Transavia Danmark APS
 
Med den nuværende overkapacitet på det danske marked, vurderer transavia.com, at det er usandsynligt, at de danske aktiviteter vil bidrage økonomisk til selskabet i den nærmeste fremtid. Årsagen er primært overkapaciteten men også eksterne faktorer, som den islandske askesky, finanskrisen og dollarens kursudvikling.
 
"På blot et par år har vi samlet en gruppe engagerede og dygtige medarbejdere til at drive forretningen i Danmark. Intention om at indstille vores aktiviteter i Danmark, har derfor intet at gøre med det arbejde, vores medarbejdere har udført, men udelukkende med det faktum, at vi ikke har været i stand til at opfylde vores mål på det danske marked," siger Michiel Meijer.

Passagerer kan besøge transavia.com’s hjemmeside www.transavia.com, hvis de har yderligere spørgsmål.

Skrevet af Anne Orholt

9 COMMENTS

 1. Cph GO ser mere og mere håbløs ud heh.

  Først ryanair der lukker stortset alle ruter ud af jylland og nu transavia der lukker samtlige ruter ud af cph.

 2. Ja. Så hellere sas, men dyre priser. Forældet personale og et ground crew Der er mere obs på at holde pause end handle fly.

 3. Transavia har gjort et mere end hæderligt forsøg på at beholde nogle af de services man ikke så ofte ser mere, og slet ikke ved lavprisselskaberne. Det er sikkert også derfor Transavia nu må nedlægge produktionen i DK – discountselskaberne har igen taget livet af en seriøs, men for dyr operatør. God vind til alle medarbejderne i Transavia DK – I kan være stolte af jer selv og den fine service I har leveret indtil nu.

 4. Haaber at medarbejde hurtige faar arbejde igen, det er daarligt for dem at Transavia lukker…tanke lidt paa dem og krydser finger at nogle flyselskaber kan snart brug nogle folk………………….

 5. Lad os håbe det går samme vej om(gud forbyde) Ryan air kommer til Cph!
  Lad os endelig få seriøs luftfart,med passagererne i fokus!

 6. Taget i betragtning at SAS ligger i den absolutte top på verdensplan – ind i mellem øverst – når det gælder punktlighed må vel være et rimelig tydeligt tegn på, at personalet på jorden er obs på at handle fly. Det er trods alt dem der sørger for at flyene kommer i luften til tiden…!!

 7. Skaevfroe, man skal ikke skilte med sin uvidenhed.
  SAS er ikke dyre. Det er Transavia der er for billige. de forlader Danmark fordi de ikke får nok for deres billeter.Fat det nu.
  Hvis SAS ground crew er mere ops på at holde pause, så er det ret godt gået, at de er med til at gøre SAS europas(verdens) mest punktlige selskab.

Comments are closed.