Home Nyheder Tivoli har stigende svensk interesse

Tivoli har stigende svensk interesse

0
SHARE

Hovedindgangen_HalloweenDa Tivoli forlængede Halloween åbningen med en uge, var formålet bl.a. at gøre Haven mere tilgængelig for svenske turister. Det lykkedes, og Tivoli fik solid fremgang af svenske turister på 56% fra 2013 til 2014.

Tivoli fastholder den udvidede efterårssæson på tre uger, der skal være med til at positionere Tivoli som helårsvirksomhed. Den 10. Halloween-sæson i Tivoli varer fra den 9. oktober til og med den 1. november og dækker således både  den danske og den svenske efterårsferie.

Med sæsonudvidelsen sidste år satte Tivoli rekord med et besøgstal på 523.000. Det samlede antal gæster, der har besøgt Halloween i Tivoli siden 2006 er 3.019.000.

Adm. direktør Mikkel Aarø-Hansen, Wonderful Copenhagen: ”Tivoli læste markedet rigtigt, da de valgte at forlænge efterårssæsonen og gøre Haven mere tilgængelig bl.a. for svenske gæster. Vi kan se en stigning i svenske overnatninger på 21% i oktober 2014 ift. året før, og forhåbentligt fortsætter denne trend. Tivoli er en central spiller i København, der formår at tiltrække gæster til byen udenfor de travle sommermåneder.”

Haven byder i år på den helt store græskar-extravagance, nyt streetshow med titlen Bloody Mary Dance Show, børneteater, Monsters’ Night Out og DM i kæmpegræskar. I scenografien indgår 20.000 græskar, 2.000 halmballer, 5.000 planter og græsser og en hel del mere. Tivolis restauranter og spisesteder byder på årstidernes spise. Der er 40 handels- og madboder og skulle man få lyst, så kører alle Havens forlystelser.