Home Nyheder Tivoli åbner sin egen tv-kanal

Tivoli åbner sin egen tv-kanal

0
SHARE

tivoliTivoli etablerer Tivoli TV med det formål, at tilbyde gæsterne mere information med levende billeder, der omhandler alt fra Tivolis økonomi og kultursatsninger til at skildre Den Gamle Have som arbejdsplads.

”Det er mere interessant, at se og høre Medina fortælle om, hvordan hun har forberedt en koncert med Tivolis Symfoniorkester på Plænen i stedet for at læse om det i en pressemeddelelse”, siger pressechef Torben Plank, der bliver tv-stationens chef.

Mediebilledet har ændret sig fra websites med lange tekster eller Facebook-sider til levende billeder. Tivoli.dk har på årsplan over fem millioner besøgende. Over 350.000 følger haven på de sociale medier.

Derfor har Tivoli gennem nogen tid udviklet indhold til sin egen tv-kanal, som bliver en fast del af Tivolis sociale medier. Historierne produceres af tv-journalister, som Tivoli har ansat til formålet, skriver finans.dk.

”Med egen tv-station kan vi vise mere af Tivoli bag facaden, vi kan fortælle om betydningen som virksomhed, om vores ballet- og musikelever og vi kan få sat billeder på historierne”, siger Torben Plank.

Tivoli TV kan frit ses via tivoli.dk eller ved at søge efter kanalen på YouTube.