Home Nyheder Tips til flyrejser med børn

Tips til flyrejser med børn

0
SHARE

240x295-mother-with-girls-on-board-BAWT_new_People3British Airways kommer med gode råd til flyrejser med børn, som kan ændre flyrejsen fra en prøvelse til at være sjov for børnene og afslappende for forældrene.

Hvis man skal på en længere rejse med et barn fra 0-2 år kan man med fordel bestille en babykrybbe – også kaldet ’carrycots’ – eller et barnesæde.

Inden barnets første flyvetur i eget sæde kan man sætte ham/hende i sofaen derhjemme med en pude som fælles armlæn.

Tag en lille rejse-klapvogn med ombord. Almindelige barnevogne og klapvogne skal tjekkes ind. Tag barnets yndlingsbamse, pude eller tæppe med – det får det til at føles mere som at være hjemme.

Medbring computer eller iPad med børnenes favoritter – eller malebøger, spil, nyt legetøj osv. Hvis man flyver til et sted med stor tidsforskel, er det en god idé at have to fridage, når man kommer tilbage inden start i institution eller skole igen.

Det kan være at undgå et grædende barn under start og landing. Det er deres måde at fjerne propper i ørerne på, ligesom når voksne holder sig for næsen og puster eller tygger tyggegummi. Medbring slik eller andet, som barnet kan sutte på. Husk bleer, vådservietter og evt. et pusleunderlag til puslebordet på toilettet.

British Airways har et bredt udvalg af børneprogrammer, film og musik. Derudover er der i Heathrows terminal 5, hvor man lander fra København, en børnelegeplads samt særlige familiebaner ved sikkerhedscheck. Skal man på længere flyvninger er det også muligt at bestille børnemenu, og alle børn mellem tre og fem år får en underholdningspakke med lidt legetøj til turen.