Home Nyheder Til drengerøve og skønne kvinder

Til drengerøve og skønne kvinder

0
SHARE

forside gruppehæftet_1VisitViborg har præsenteret et hæfte med ni forslag til grupper, der vil besøge Viborgegnen.

Forslagene spænder fra en drengerøvstur, der ikke er for sarte sjæle, til en lækker tur, der er tilegnet skønne kvinder.

”Hæftet henvender sig til busselskaber og turarrangører, som planlægger et besøg i og omkring Viborg i 2016. De ni forslag skal opfattes som inspiration til besøgsmål og overnatningssteder. Busarrangøren kan vælge hele turen som planlagt eller blande kortene og sammensætte deres helt egen tur”, fortæller turistchef Charlotte Kastbjerg, VisitViborg.

”Vi har i 2015 haft turoperatører, færgeselskaber og busselskaber på besøg for at vise dem nogle af de herligheder, Viborgegnen byder på. Nu udgiver vi et hæfte med forslag til en- og flerdages ture, så de kan få det med i deres tilbud for 2016. Her henvender vi os specifikt til grupper fra Danmark, Norge og Tyskland”, tilføjer Charlotte Kastbjerg.

Blandt forslagene er en underjordisk tur til domkirkens krypt, kælderkirken og de to kalkgruber i Mønsted og Daugbjerg. Et andet forslag er Drengerøvsturen, der bl.a. omfatter en tur i racerbil på Løvelbanen, besøg i Funhall og en omgang fodboldgolf, mens forslaget til de skønne kvinder handler om gastronomi, design, mode, shopping og cafébesøg. Under overskriften ”I Hendes Majestæts tjeneste” besøger man bl.a. Mindestuen for Prinsens Livregiment og Mindelunden ved Resenbro Kro samt flygtningekirkegårdene i Grove og Kølvrå.