Home Nyheder Thailand – også populær sommerdestination

Thailand – også populær sommerdestination

0
SHARE

Flere turister fra Norden rejser nu til Thailand om sommeren. Antallet af bookinger er steget de seneste år, og Thailands turistmyndigheder nævner fem fordele.

Man kan spare penge ved at rejse om sommeren i stedet for om vinteren, og i maj og september er der mulighed for at gøre et kup.

Sommersæsonen er, når det grønne florerer takket være forfriskende regnbyger. Nyd de frodige nationalparker, prøv white water rafting og oplev de imponerende vandfald. Den høje vandstand giver gode forudsætninger for vandsport og mulighed for at opleve sportsgrene, der ikke er egnede til de tørre vintermåneder.

En af de største fordele er mere tid og mere plads. Ingen overfyldte strande eller lange køer, og man får mulighed for at udforske de mange aftenmarkeder uden trængsel.

Den 24.-26. juni kan man deltage i Phi Ta Khon Festival (Spøgelsesfestivallen) i den nordlige provins Loei. Phi Ta Khons mest populære indslag er den farverige parade, hvor de lokale danser og poserer i store masker, der er kunststykker udskåret i stammer fra kokospalmer.

Lavsæson betyder lave priser, inklusive luksushoteller og -resorts. Nyd indkvarteringsmuligheder i verdensklasse, og hav penge til overs til lækker thaimad, spabehandlinger og shopping.