Home Nyheder Taxfree i CPH bygger om

Taxfree i CPH bygger om

0
SHARE

De rejsende bliver flere steder bliver mødt af byggevægge med teksten ’Vi bygger taxfree i verdensklasse’. 

 

”Mens den store taxfree butik bygges om i flere etaper, vil passagererne i en periode opleve lidt mindre plads på vejen fra sikkerhedstjekket og gennem butikken. Men vi tør godt love, at den nye taxfree er værd at vente på,” siger Carsten Nørland, salgs- og markedsdirektør i Københavns Lufthavn.

 

Den store taxfree og de mindre satellit-butikker i finger A, B, C og i ankomsten skal indrettes efter et helt nyt koncept med flere events og prøvesmagninger og en stærkere dansk profil. 

 

Den store taxfree butik lige efter sikkerhedstjekket vil blive ombygget i tre faser frem til 1. marts 2013. Der vil være mindre plads og genvejen til gates i Finger A og Finger B vil være midlertidigt lukket fra 17. oktober til 26. november.

 

”Lufthavne og butikker verden over kan til tider være lidt anonyme. Men den nye butik i København vil ligesom lufthavnen være anderledes og give de rejsende en klar oplevelse af, at de befinder sig i København og Danmark,” siger Tore Hov, General Manager i Heinemann Retail Denmark.

 

Skrevet af Flemming Juul