Home Nyheder Sydafrika skruer priserne op

Sydafrika skruer priserne op

2
SHARE

Sydafrikas turistminister Marthinus van Schalkwyk har fået gennemført en månedlang undersøgelse for at få et klart billede af hotelpris-udviklingen. Undersøgelsen omfatter 2.479 overnatningssteder af forskellig art i alle landets ni provinser.

Resultatet er, at 65% af overnatningsstederne i Johannesburg har øget prisen med over 50% i forhold til højsæsonpriserne. I Durban gælder det tilsvarende for 53% af overnatningsstederne, mens det for Cape Town området ’kun’ er knap 20% af overnatningsstederne, der har sat priserne op med over 50%.

Skrevet af Flemming Juul

2 COMMENTS

  1. Nej hvor er de frække de slemme afrikanere. Slet ikke så velopdragende som os retfærdige mennesker fra Europa. Var lige i Berlin i forbindelse med ITB, hvor et hotel der normalt koster 110 Euro, pludsligt kosteed 250, hvad skete der med hotel priserne i forbindelse med klima topmødet i Danmark… VM i fodbold er vist det der normalt kaldes “HØJ SÆSON”, når alle andre kan sætte deres priser op når der sker noget der hvor de er, hvorfor må de så ikke i syd afrika….

  2. Hævet den med 50%!!!!
    200% ville være mere passende.
    Og rigtig synd for Sydafrika der ellers ser ud til at have fået godt styr på en masse ting og står foran et succes fuldt VM som nu ser ud til at blive ødelagt af nogle grådige hotel ejere.

Comments are closed.