Home Nyheder Swift skal hedde Go

Swift skal hedde Go

0
SHARE

”Overfor passagererne skal navnet signalere flere billige billetter til flere destinationer. Derfor besluttede vi for et godt stykke tid siden, at vi skulle lancere lavprisfingeren under et nyt navn, når vi kom tættere på åbningen. Vi har med CPH Go valgt et navn, der handler om hele rationalet bag lavprisfingeren, nemlig opfordringen til at rejse,” siger kommunikationsdirektør Henrik Peter Jørgensen, Københavns Lufthavn.

”I juli rundede vi for første gang 400.000 lavprispassagerer på én måned, og i det seneste års tid er lavprismarkedsandelen vokset støt i Københavns Lufthavn. Når vi taler med lavprisselskaberne, er billedet klart. Mange af de nye lavprisruter er åbnet, fordi vi har stillet dem en dedikeret lavprisfinger i form af CPH Go i udsigt,” siger han.

Inden beslutningen om navnet CPH Go er der sket en navnetest blandt flere end 450 personer. En test af flere forskellige navneforslag viste, at navnet CPH Go er det navn, de rejsende synes bedst om og som bedst falder i tråd med passagerernes forventninger til Københavns Lufthavn. Undersøgelsen viste også, at navnet Swift ikke er slået igennem.

Skrevet af Flemming Juul