Home Nyheder Sverige forlænger med Norwegian

Sverige forlænger med Norwegian

5
SHARE

Boeing-737-800Den svenske stat – en af hovedaktionærerne i SAS – forlænger aftalen med Norwegian om at flyve statens personale med endnu et år. Ruterne i aftalen er til og fra Stockholm Arlanda, Göteborg, Malmö, Umeå, Luleå og Visby.

Det er den statslige forvaltningsmyndighed Kammarkollegiet, som har forhandlet og forlænget aftalen, som gælder for alle statslige myndigheder. Aftalen træder i kraft 1. december, skriver travelreport.se.

”Vi er meget glade for, at vi fortsat betros at flyve statsansatte i yderligere et år. Vi ser det som bevis på, at vores fleksible og billige rejser med moderne fly i kombination med gode fartplaner er godkendt”, siger Petteri Olsen, salgschef hos Norwegian.

5 COMMENTS

 1. Så har vi den svenske stats dobbelt-standard og hykleri meldt klart ud. Støtter et andet firma end dem de selv har ejerparten af og støtter social dumping og uetisk behandling af ansatte. Flot.

 2. For en håpløs kommentar. Det drives ikke med hykleri. Ingen støtter sosial dumping, men det holder heller ikke Norwegian på med. Nå må snart SAS ansatte holde opp med grunnløse beskyldninger mot Norwegian. Den svenske stat har åpenbart valgt det beste tilbudet, utfra gitte kriterier. Punktum

  • Det svarere til at bestyrelsen i Pepsi severer Coca Cola til alle ansatte, typisk Svenske stats dobelt-standard og hykleri.
   Og alle med bare lidt kenskab til branchen ved da at Norwegian er indbegrebet af social dumping i denne branche.

  • Sjovt som man altid skal påduttes at være SAS ansat, hvis man ikke er positivt indstillet overfor Norwegian.
   Hvis de ikke udøver social dumpning, hvorfor flytter de så ikke alt retur til Norge?
   Vel ingen grund til at flytte longhaul til Irland, hvis det ikke skulle være for at få særlig fordele.

 3. Hvis ikke der bruges social dumping, så kan jeg ikke se rationale i at registrere firmaet i flere dele rundt omkring i skatte ly…….Hvis der er nogen som skal vågne op så er det medlemmer af fagforeninger som køber billetter hos disse selskaber……i graver jeres egen grav….men så længe det er billigt så gør det ikke noget….he he he……

  Udviklingen i samfundet globalt er heldigvis at de unge mennesker er ved at fatte at alle vi gamle er gået i den forkerte retning – vær en politisk bevist forbruger – tænk jer om inden i bruger penge – på hvad som helst – fordi i accepterer og støtter de selskabers forretningsstrategi…….

  Og kære venner Kamprad lavede IKKE Ikea for at give jer en billig seng – manden er nok en af de rigeste i verden god for omkring 400 milliarder – men til gengæld betaler han ikke skat.

  Moralen hos ledere og firmaejere er idag totalt fordærvet – hvorfor i al verden skal de accumulere så store værdier. Se på Bill Gates og lær noget fornuftigt…….

  Sorry – kom lidt ud på et sidespor……..

Comments are closed.