Home Nyheder Svært at sælge Widerøe

Svært at sælge Widerøe

2
SHARE

Frasalg af datterselskaber til 2,6 milliarder kroner er afgørende for at sikre SAS mod økonomisk kollaps, men det går trægt med frasalget.

Det var skønnet, at det overskudsgivende norske selskab Widerøe, ville lokke købere til, men det ser sværere ud end ventet, skriver norske Aftenposten ifølge avisen.dk.

SAS regnede med, at salget af SAS Ground Handling og Widerøe ville indbringe to milliarder kroner og heraf skulle 1,5 milliarder komme fra Widerøe, men ifølge Aftenposten er det hidtil bedste bud på Widerøe omkring 500 millioner kroner.

Sydbanks senioranalytiker Jacob Pedersen, mener at Widerøe er det største aktiv i SAS:

Per G. Braathens er blandt dem, der har vist interesse for Widerøe, men han siger, at det virker som om, at SAS ikke er interesseret i et salg og at der ikke er fremdrift i processen..

Ifølge informationschef hos SAS i Norge, Knut Morten Johansen, er salgsprocessen i gang, men SAS vil ikke nævne nogen slutdato.

2 COMMENTS

  1. jamen så kan sas jo sætte det til salg for 1 euro- er det ikke det de plejer at gøre når de pludseligt har ondt i økonomien…?

    • Det kan godt være at de plejede, men nu står de jo så med et overskudsgivende selskab så situationen er jo en lidt anden.

Comments are closed.