Home Nyheder Supersaver med ny søgetjeneste

Supersaver med ny søgetjeneste

0
SHARE

GOHappy bygger på ’Extreme Search Technology’, udviklet af Amadeus. Formålet er at inspirere de rejsende på en ny måde, når de har besluttet sig for at rejse, men endnu ikke ved hvorhen og hvornår.

”Vi har lanceret GOHappy som et yderligere skridt mod at imødekomme vores kunders behov”, fortæller Johan Elwin, director of business development hos Supersaver. ”Prisen er en af de vigtigste faktorer når der bestilles rejser. En anden er, at søgetjenesten skal være hurtig. Derfor indledte vi dette samarbejde med Amadeus og udviklede et produkt, som er helt unikt på markedet”. 

”Amadeus leverer en revolutionerende indgangsvinkel til rejser, der giver kunderne mulighed for at søge på den måde, som de tænker på", siger Jean-Francois Billiard, direktør for Global Solutions, Online & Leisure hos Amadeus.

Nu lanceres version 1 af tjenesten, som betyder, at kunderne kan søge efter weekendrejser inden for Europa. GOHappy vil efterfølgende blive videreudviklet, og i løbet af foråret vil kunderne kunne søge på rejser til hele verden – både korte og lange rejseperioder.

GOHappy er en helt ny måde at søge efter rejser på. Væk er den funktion, hvor kunden leder efter flyrejser ud fra præcise datoer. I stedet laves søgningen på et stort Europakort, hvor kunden enkelt bevæger sig mellem landene og selv justerer søgekriterierne.

Skrevet af Flemming Juul