Home Nyheder Strejke i Frankrig rammer danske fly

Strejke i Frankrig rammer danske fly

1
SHARE

Det er den franske generalstrejke, som nu også rammer flyvelederne og har fået myndighederne til at reducere antallet af afgange og ankomster i Frankrig, skriver epn.dk.

 

Air France har allerede aflyst en række korte og mellemlange flyvninger, mens for eksempel Norwegian forventer, at strejken kommer til at berøre danskere, der vil til Frankrig og muligvis også rejsende til Spanien. Johan Bisgaard Larsen fra Norwegian i Danmark siger til jp.dk, at man arbejder på at finde alternative ruter, så man slipper udenom fransk luftrum.

 

SAS følger udviklingen, siger pressechef Mikkel Thrane, men kan endnu ikke vide, om selskabet bliver berørt af strejken og i givet fald i hvilket omfang.

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. Sjovt, jeg skal til Nice i morgen – på SAS hjemmeside fremgår intet. Når man ringer til dem ved de ikke er der kommer en generalstrejke, når man så bliver viderestillet er svaret at de kun har hørt om det i medierne og derfor intet kan sige. Transavia oplyser at det kun giver problemer for fly fra Paris til Nice. Norwegian forventer forsinkelser men at flyene afgår. Air-France kan man ikke komme igennem til. Skuffende at SAS og Air France som premium airlines er dårligst til at informere.

Comments are closed.