Home Nyheder Stort busselskab er konkurs

Stort busselskab er konkurs

0
SHARE

Flere danskere risikerer at miste deres penge til en rejse med Eurolines, der ikke kan gennemføres. Busselskabet Eurolines Scandinavia er under konkursbehandling, oplyser selskabet..

”Det betyder, at de rejser, man enten har bestilt eller betalt for, ikke bliver gennemført”, siger Advokat Gert Nissen fra advokatfirmaet Lett, der er kurator.

Af selskabets hjemmeside fremgår, at hvis man har betalt med Mastercard ’er der under visse omstændigheder mulighed for, at pengene kan refunderes’.

”Det afhænger af, hvad det er for et slags Mastercard, man har betalt med. Så hvis man har betalt med Mastercard, bør man tage fat i sit pengeinstitut for at høre, om der er en mulighed med det specifikke Mastercard”, siger Gert Nissen, ifølge tv2.dk.

Præcis hvor mange kunder, der bliver berørt af konkursen, er ikke til at sige endnu: ”Vi har ikke det nøjagtige antal. Men vi har været i kontakt med mange kunder, og ud fra vores oplysninger, drejer det sig om ca. 1.000 kunder”, siger han.

I sidste uge blev Eurolines Scandinavia taget under konkursbehandling af Sø- og Handelsretten. Ifølge Gert Nissen forventes leverandører og långivere at have omkring 13 millioner kroner i klemme, og det er uden at regne kundernes erstatningskrav med.

Eurolines Scandinavia blev grundlagt i 1988. Selskabets varemærke var at tilbyde billige busrejser til mere end 204 byer i hele Europa.