Home Nyheder Stormløb på rejser til sol og varme

Stormløb på rejser til sol og varme

1
SHARE

”Folk står på nakken af hinanden, for at få fat på en rejse til solen, på dage som i dag. Regn, blæst og lave temperaturer betyder, at Star Tour har solgt 30% flere rejser de seneste uger, i forhold til samme periode sidste år, og familiepakker i uge 29, 30 og 31 er stort set væk”, fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Otte ud af ti rejser med Star Tour i skolernes sommerferie er solgt. Der er størst efterspørgsel på rejser for familier til destinationer som Tunesien, Bulgarien og Tyrkiet.

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

 1. Det er interessant at man i samme udgave af Standby kan læse to så forskelligt konkluderende tekster.
  Det undrer mig iøvrigt at hr Elling kalder det stormløb at han har solgt 80% af sine rejser? Mankan jo se verden fra mange vinkler!
  Den stigende interesse for ’hjemme-ferie’ mærkes hos Visitdenmark, som konstaterer, at det er de traditionelle overnatningsformer, vi vælger.

  ”Mange bor i eget eller lånt sommerhus eller holder ferie på danske campingpladser, feriecentre eller hoteller”, siger kommunikationskonsulent Laura Gade-Rasmussen. ”Vi er gode til at hygge os, og det er medvirkende til at mange foretrækker at blive i Danmark i ferien”, mener hun ifølge ekstrabladet.dk.

  Trendforsker Kirsten Poulsen fra trend- og strategibureauet Firstmove peger på, at Danmark er et uopdaget land for os:

  ”Vi kender jo nærmest Thailand og de sydeuropæiske lande bedre, end vi kender Danmark. Danskerne vælger at holde ferien hjemme, fordi vi er blevet mere lokalt orienteret og har lyst til at lære vores eget land at kende.

  Hun mener, at vores prioriteringer har ændret sig, og at vi ikke længere har hang til luksus og femstjernede hoteller:

  ”Vi vil stadig have god kvalitet og service, men nu handler ferien mere om nærhed, der ikke behøver at være så prangende”.

Comments are closed.