Home Nyheder Storbyferie slår skiferie for de aktive

Storbyferie slår skiferie for de aktive

0
SHARE

Ud over kultur, gastronomi og shopping kan storbyferie også noget, som flere og flere sætter pris på. Det er nemlig nemt at være aktiv i storbyen. Flest peger på, at netop storbyferien er bedst til at være aktiv. Endda bedre end skiferien.

Ifølge en undersøgelse fra Apollo peget 29% af danskerne på, at storbyferie er den bedste ferietype, når det handler om at være aktiv.

Storbyferien slår både skiferien (26%) og charterferien (22%), når det handler om de ferietyper, det er bedst til at være aktiv på.

”Utroligt mange danskere kan ganske enkelt ikke undvære at være aktive – også selv om de er på ferie. Her er storbyen og de hotelfaciliteter, der ofte hører med på et typisk storbyhotel, oplagte. Man kan tage en tidlig morgenløbetur i parken fulgt af en tur i hotellets pool eller fitness og bagefter spænde de gode sko og vandre byen rundt efter morgenmaden”, mener Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Efter storby-, charter- og skiferie peger 20% på, at camping og bilferie (15%) er gode rejseformer, når det handler om at være aktive.