Home Nyheder Stor workshop holder flyttedag i Jylland

Stor workshop holder flyttedag i Jylland

0
SHARE
PATA-møde i Aarhus.
PATA-møde i Aarhus.

Den 28. oktober holder PATA Danmark som noget nyt sin Worldwide Workshop i Jylland på det nye Comwell Hotel i Aarhus – og dagen efter i København. PATA Danmark har netop fået tre nye bestyrelsesmedlemmer.

PATA Danmark står bag Danmarks to største workshops for rejsebranchen – Worldwide Workshop.

”Som et forsøg har vi rykket den jyske version af Worldwide Workshoppen til Comwell Hotel i Aarhus. Ikke fordi vi var utilfreds med at være i Billund Lufthavn, men det er bestyrelsens vurdering, at vi kan samle endnu flere deltagere ved at holde arrangementet på det nye Comwell-hotel tæt på Banegården i Aarhus,” siger PATA Danmarks formand, Karin Gert Nielsen. Dagen efter, den 29. oktober, holdes Worldwide Workshoppen på Radisson Falconer i København.

Der er allerede en del udstiller-bookinger fra leverandører blandt flyselskaber osv., men der er plads til flere. Interesserede bedes kontakte June Nielsen i sekretariatet for booking på mail: PATA@pata.dk

Ved PATA Danmarks generalforsamling forleden blev der sagt farvel og mange tak til Camilla Kjær Breilev, Tina Toft og Pia Nørrehvedde, der alle efter flere års god indsats havde ønsket at forlade bestyrelsen.

De tre nye bestyrelsesmedlemmer blev Henriette Lauritsen (Billund Lufthavn), Nina Østergaard Larsen (FDM travel) og Claus Bille (Sun Hotels).

PATA – Pacific Asia Travel Association – omfatter turismeorganisationerne ud mod Stillehavet. PATA Danmark er en af 41 PATA-organisationer verden over.