Home Nyheder Stor efterspørgsel på aquahoteller

Stor efterspørgsel på aquahoteller

1
SHARE
Petra Mare på Kreta. Foto: Beach Tours.

Det rigtige hotel til sommerferien i år er hoteller med indbyggede vandparker og vilde vandrutsjebaner, Aquahoteller, og her har Beach Tours netop lanceret en række nye hoteller.

Dertil kommer All Inclusive hoteller, som har fundet et højere kvalitetsniveau og udgør 60% af Beach Tours sommersalg. Desuden vil mange danskere på aktiv ferie til La Manga Club i Sydspanien.

”Højsæson for booking af sommerrejser er i fuld gang, og der bookes dagligt hundredvis af rejser i skolernes sommerferie. Vi mener ikke, at det er rimeligt, at industriferierne skal være næsten umulige at komme i nærheden af prismæssigt for en dansk gennemsnitsfamilie”, siger Anders Ladefoged, direktør i Beach Tours.

Beach Tours tilbyder flyvning t/r fra Billund, København, Aalborg og Hamborg, hvilket benyttes bredt.

”Vores erfaring siger, at vores kunder ikke efterspørger danske rejseledere på rejsemålet. Hovedparten af vores gæster taler engelsk og benytter sig – hvis de har brug for det – af hotellernes personale eller vores lokale partnere, som gerne hjælper med stort og småt”, siger Anders Ladefoged.

1 COMMENT

  1. Held og lykke.men det er ikke La Manga folk vil til.Har haft det paa programmet flere gange.Men naturligvis priser og garantier (hvis der er nogen)er langt billigere.

Comments are closed.