Home Nyheder Stopper som koncernchef

Stopper som koncernchef

0
SHARE

Rekrutteringsprocessen for at finde Scandics næste topchef ventes snart at gå i gang. Så snart den nye chef er på plads, bliver Frank Fiskers medlem i Scandics bestyrelse.

”Vi er glade for Franks betydelige bidrag gennem hans tre år på Scandic. Han har på kort tid implementeret nye strategier efter Hiltons ejerskab, han har opbygget en ny og stærk ledelsesgruppe og han har med succs navigeret Scandic gennem lavkonjunkturen. Vi respekterer hans beslutning om at forlade Scandic i samtidig med, at han bliver partner i et hotelejendomsselskab i London. Nu indledes processen med at finde en ny højprofileret chef for Scandic. Frank fortsætter med at lede koncernen frem til efter sommeren, for at sikre en smidig overgang”, siger Vagn Sørensen, bestyrelsesformand i Scandic.

”Jag har haft tre meget spændende år på Scandic, og det har været en fornøjelse at lede selskabet med de  150 hoteller, men min nye rolle som hotelinvestor giver mig udmærkede og interessante muligheder for at kombinere min erfaring fra virksomheden med aktivt ejerskab af ejendomme, noget jeg er overbevist om vil blive en afgørende styrke kraft i vores branche. De seneste år har vi — med stærk støtte fra selskabets ejere EQT — navigeret Scandic igennem lavkonjunkturen, og jeg føler, at der nu er en stabil og sund platform at bygge på og give Scandic store fordele når konjunkturen vender”, siger Frank Fiskers.

Skrevet af Flemming Juul