Home Nyheder Star Tours digitale rejseguide hitter

Star Tours digitale rejseguide hitter

1
SHARE

digital guideOver 75.000 Tui-kunder i Norden har downloadet Star Tours ’Min ferie’ app, – en personlig, digital ferieguide, der blev lanceret i juli.

Min ferie app samler alle kundens rejseoplysninger og det er muligt at chatte direkte med guider på den destination, rejsen går til.

”Det er meget positivt, at vores nyudviklede digitale ferieguide, har fået så stor succes. Vi fortsætter nu med at udvikle flere funktioner, der kan hjælpe både før-, under- og efter rejsen”, siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Star Tour er indtil videre den eneste rejsearrangør, der tilbyder kunderne at chatte direkte med de guider, de møder i løbet af deres ferie.

De fleste bruger Min ferie app´en til 1. Countdown – nedtælling til afgang, 2. De private booking detaljer  og 3. Vejret på destinationen.

Med ’Min ferie’ app får man alle beskeder fra Star Tour før og under ferien, alt om egen rejsebooking, alle add-ons og ekstra services, flytider, information om rejsen til og fra lufthavn/destination, lokalt vejr, alt om det bookede hotel, kort og informationer om destinationen, toldfri bestilling via link, udflugt reservationer via link og kontakt rejsebureauet hjemme.

Denne første version er ikke tilgængelig for rejsende, der kun har reserveret fly, booket hotel uspecificeret eller andre særlige ture som krydstogter.

1 COMMENT

  1. Den har Spies også og hedder Spies på rejsen. Genial app med alle info inkl. mulighed for taxfree shopping, betaling af rejse, holliday planner, udflugtsprogram, Rejseguides, bilguide m.m.

Comments are closed.