Home Nyheder Star Tour med nye hotelkoncepter

Star Tour med nye hotelkoncepter

0
SHARE
Foto: Kimme Persson.
Foto: Kimme Persson.

I sommerprogrammet præsenteres to nye hotelkoncepter, der henvender sig til henholdsvis familier og par. Otte af 10 solgte rejser går til skræddersyede hoteller.

Gorm Pedersen, country manager for Star Tour i Danmark: ”Family Life er vores nye hotelkæde, der henvender sig til familierne. Til næste sommer med 18 hoteller, hvor der er tænkt på alle små detaljer, som Bamseklub, svømmeundervisning, børnepasning og underholdning. Star Tour lancerer fire nye Family Life-feriebyer på Korfu, Rhodos og i Bodrum og Marmaris”.

”Vi vil sikre, at alle familier med små børn først og fremmest tænker på os, når de skal vælge ferie. Med Family Life gør vi det nemt”, siger Gorm Pedersen.

Sensimar er den nye hotelkæde til par. Her får gæster fantastiske beliggenheder på alle hoteller, kulinariske oplevelser og muligheder for afslapning og fysisk aktivitet. Sensimar rummer opgraderede fitness centre og spa-faciliteter, mens børn under 18 år ingen adgang har. Star Tour åbner nye Sensimar-hoteller i Kroatien, Marmaris og på Korfu, Mallorca og Cypern til næste sommer og kommer derved op på 21 Sensimar-hoteller.