Home Nyheder Stærk udvikling for SAS europatrafik

Stærk udvikling for SAS europatrafik

0
SHARE

I juli rejste totalt 2,8 millioner med SAS. Det er det største antal passagerer nogensinde for en juli måned. Den forøgede produktion på fritidsorienterede destinationer er blevet godt modtaget og bidrog til at SAS europatrafik steg med ca 9% i juli.

Trafikudviklingen var positiv og aldrig tidligere har så mange rejst med SAS i en juli måned. Også på SAS interkontinentale ruter var der flere passagerer end nogensinde tidligere i en enkelt måned.

SAS øgede i juli sin totale trafik med over 6%. Væksten var størst på de europæiske ruter med en stærk respons fra fritidsrejsende, hvor trafikken steg med over 15%. På de interkontinentale ruter steg trafikken med 6% og på indenrigsruterne var væksten knap 2%.

”Det er glædeligt, at vores udvidede produktion har fået en så positiv modtagelse, og at flere rejsende end tidligere har valgt at rejse med SAS såvel i Europa som interkontinentalt. Det viser, at vores tilbud er både attraktive og konkurrencekraftige”, siger Rickard Gustafson, koncernchef i SAS.

RPK steg med 6,7% og ASK med 8,8%. Load factor faldt med 1,7 procentpoint til 86,5%. Yield steg med 2% omens PASK var uændret i forhold til juli sidste år.