Home Nyheder Spring feriekøen over

Spring feriekøen over

0
SHARE
Thomas Cook Airlines åbner ekstraordinært for check in aftenen før til fredagens og lørdagens flyvninger.

For at undgå en stresset start på ferien tilbyder Spies flyselskab, Thomas Cook Airlines, at gæsterne på fire flyvninger fredag og fire flyvninger lørdag kan møde i Københavns Lufthavn aftenen før og checke in. Når de har afleveret deres bagage, får de udleveret boardingkort.

Når gæsterne møder til deres flyafgang dagen efter, kan de springe eventuelle køer over og gå direkte til sikkerhedskontrollen og videre til flyet.

”Op mod 35% af vores gæster tager imod tilbuddet om at komme i lufthavnen aftenen før. Det har den fordel, at presset letter på de øvrige passagerer, der checker in på ’normal’ vis på afrejsedagen. Det er ikke nødvendigt, at hele familien dukker op aftenen før – det er nok at sende en repræsentant, men husk rejsebevis og pas for alle”, siger kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.

Spies tilbyder altid levering af boardingkort og afhentning af familiens bagage i hjem i Storkøbenhavn. Det sker gennem firmaet Valizo.dk, der tager fra 395 kr. for denne ydelse for hele familien.

LEAVE A REPLY