Home Nyheder Spies øger sine krydstogter

Spies øger sine krydstogter

0
SHARE
Norwegian Pride of America.
Norwegian Pride of America.

Sammen med Norwegian Cruise Line tilbyder Spies 15 nye krydstogtruter til blandt andet Hawaii, Caribien og Middelhavet.

”Det er spændende for os, at indlede samarbejdet med Norwegian Cruise Line, og det viser den voksende interesse for krydstogter. Med de fleksible måltider er man fri til helt at bestemme over sin tid, hvilket vi ved, at mange sætter pris på”, siger Torben Andersen, kommunikationschef i Spies, der venter 40.000 danskere tager på krydstogt i år – 10% flere end sidste år.

På de fleste af rederiets skibe tilbydes singlekahytter for dem, der rejser på egen hånd. Ombord findes en række forskellige aktiviteter, underholdning, shopping og muligheder for at sole og bade. På Norwegian Escape i Caribien, findes desuden et snerum med arktisk kulde og en ølbar med eget mikrobryggeri.

Togterne i Middelhavet udgår fra Barcelona og Venedig. I Caribien enten fra Miami eller Port Canaveral eller New York. For første gang tilbyder Spies krydstogter i Hawaii til øerne Maui, Hawaii, Oahu og Kauai, som kombineres med sol- og badeferie i Honolulu.

Krydstogtpakker med Spies og Norwegian Cruise Line omfatter fly, hotelovernatning, krydstogt samt helpension og drikkepenge ombord.

Læs mere her: http://www.spies.dk/krydstogter.