Home Nyheder Spies gæster får hentet bagagen derhjemme

Spies gæster får hentet bagagen derhjemme

3
SHARE
Dagen før Spies gæster skal flyve, kører en varevogn fra VALiZO til deres hjem i Storkøbenhavn, henter bagage og udleverer boardingkort og bagagetags.
Dagen før Spies gæster skal flyve, kører en varevogn fra VALiZO til deres hjem i Storkøbenhavn, henter bagage og udleverer boardingkort og bagagetags.

I disse dage har Spies premiere på et nyt bagagekoncept, hvor gæsterne kan vælge at få afhentet deres bagage og samtidig få udleveret boardingkort og bagagekvitteringer.

Når gæsterne dagen efter tager i lufthavnen, skal de blot medbringe håndbagage og kan så springe køerne over og gå direkte til sikkerhedskontrollen.

”Spies og Thomas Cook Airlines har i flere år haft en lignende ordning på flere rejsemål. Her hedder servicen Easy Travel og tilbydes bl.a. på koncepthotellerne Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels. Her kan gæsterne tjekke ind i hotellernes reception, aflevere deres bagage og få udleveret deres boardingkort”, fortæller kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Det nye koncept tilbydes i samarbejde med Thomas Cook Airlines og selskabet VALiZO. Spies og VALiZO havde premiere på den nye hjemmeservice den 5. december på en flyvning fra København til Madeira.

”I første omgang tilbyder vi vores check-in-service for postnumrene 0-2990, men på længere sigt er det planen at folde konceptet ud over hele Sjælland, Lolland, Falster og Sydsverige. Bliver det den forventede succes, er vi klar til at udvide til det øvrige Skandinavien”, siger Christian Kurir fra VALiZO.

”For en familie med op til seks personer fra Hvidovre med bagage og klapvogn, kan vi tilbyde den nye service for totalt 395 kroner, og 495 kroner, hvis det er længere væk”, siger Christian Kurir.

3 COMMENTS

 1. Godt tilbud/koncept til kunderne.

  Kunne godt tænke mig at vide, hvordan det garanteres at ingen andre får adgang til din bagage, så man som kunde med god samvittighed i lufthavnen, kan sige “ja” til spørgsmålet: “har du selv pakket din bagage og ingen andre har haft adgang til den?”

  Dette bliver ofte spurgt ved Security tjek på destinationerne

  • Hej Kenneth
   Jeg ville låse min kuffert og stole på at det var tilstrækkeligt.

  • Hej Kenneth og Jørgen

   Først og fremmest tak for opbakning og gode spørgsmål.

   Vi tager højde for dette i vores godkendte sikkerhedsplan – så der er samme sikkerhed som når du overdrager kufferten ved check-in skranken i lufthavnen.

   Mange hilsener
   Lars fra VALiZO

Comments are closed.