Home Nyheder Sommersol banker pris på afbudsrejser i bund

Sommersol banker pris på afbudsrejser i bund

0
SHARE

Et pristjek fra travelmarket.dk viser, at det dejlige forsommervejr presser priserne på afbudsrejser i bund. Rejserne inkl. fly og hotel kan fås for under 1.000 kroner til en lang række destinationer sydpå.

Uanset om man bor i Jylland eller på Sjælland, er der billige rejser at finde. Afbudsrejser med fly inkl. hotel/lejlighed i otte dage fås fra 749 kroner og for under 1.000 kroner kan man finde afbudsrejser til Grækenland, Spanien, Tyrkiet, Kroatien og Egypten. Der er mange tilbud med både 3- og 4-stjernede hoteller fra 749 kroner og All-inclusive fra bare 1.339 kroner.

Det er udsigten til godt dansk sommervejr i de kommende dage i kombination med lav efterspørgsel og stort udbud fra rejsebureauerne, der har æren for de meget attraktive priser i den kommende tid.

“Det er en giftig cocktail for charterselskaberne, som bliver nødt til at sætte priserne ekstraordinært ned for at skabe mere rejselyst hos danskerne,” siger direktør Ole Stouby fra travelmarket.dk

Når forskellen mellem udbud og efterspørgsel er så stor, kan det være fristende at vente på, at priserne måske falder endnu mere, men det vil Ole Stouby ikke anbefale: “Hvis man kan rejse i de kommende dage, så er det meget attraktive priser vi ser lige nu. Vejret kan skifte i næste uge, og så stiger priserne sandsynligvis igen. Så kan man rejse nu, så få bestilt nu,” anbefaler Ole Stouby