Home Nyheder Sol og Strand udvider

Sol og Strand udvider

0
SHARE
Kaj Frederiksen.

Den 1. januar overtager Sol og Strand Feriehusudlejning Raaschou Eftf. Feriehusudlejning ApS i Vejers. Dermed får Sol og Strand yderligere 150 ferieboliger til udlejning i den sydlige del af den jyske vestkyst.

Udlejningen vil fortsat ske med udgangspunkt fra Raaschous lokalbureau på Vejers Havvej, og kontoret får yderligere aktiviteter med opgaver for huse, der i lokalområdet udlejes via Sol og Strand. Desuden vil markedsføringen af Raaschous feriehuse blive forøget.

Sol og Strands adm. direktør, Kaj Frederiksen, er godt tilfreds med aftalen: ”Vi har gennem flere år ønsket at udvide – ikke mindst ved den sydjyske vestkyst. Derfor er vi meget tilfredse med, at vi med Preben Jensen har kunnet forhandle os frem til overtagelse af hans forretning, der har rødder tilbage til 1930´erne – da sommerhusudlejning var i sin vorden. Med købet tilføres Sol og Strand kapacitet i et område, der er særdeles attraktivt. Hertil kommer betydelige synergieffekter, eftersom Sol og Strand allerede har udlejning og lokalbureau i Vejers”.

Aktiviteterne i Raaschous Feriehusudlejning vil fra sæson 2017 blive integreret i Sol og Strands systemer, men således at nuværende medarbejdere hos Raaschous fortsætter og sikrer den fornødne kontinuitet.