Home Nyheder Sønderjyske signaturoplevelser

Sønderjyske signaturoplevelser

0
SHARE

Foto - Turismefaglige pointer og sønderjyske signaturoplevelserEfterårets turismefremmedage kombineres i år konferencen med en produktkendskabstur, som tager deltagerne med i Nationalpark Vadehavet, med til Sort Sol og til bords på Schackenborg Slot.

Den 11.-12. oktober inviterer Dansk Turismefremme til konference hos Destination Sønderjylland. Programmet er pakket med højaktuelle emner indenfor dansk turisme og kommer blandt andet omkring destinationsudvikling, mega-events, fremtidens turistbureau, planlovsforliget og de 10 forsøgsprojekters indflydelse på Danmarks kyster.

Programmet henvender sig bredt til kommuner, turismeerhverv samt uddannelses- og vidensinstitutioner som arbejder med turisme. Ud over et overordnet destinationsindblik i det Sønderjyske bruges konkrete lokale cases til at konkretisere oplægsholdernes viden og erfaring.

”Forventningen er, at denne nye form for turismefremmedag bliver en lærerig og udbytterig oplevelse for alle deltagere, som kan gentages andre steder i landet i samarbejde med vores mange medlemmer”, forklarer formand Anne-Mette Knattrup og tilføjer: ”Det er en oplagt måde at få indsigt i hinandens destinationer på og få nogle uhøjtidelige snakke – og skabe netværk – mellem de faglige indslag”.

Iver Gram, indehaver af Sort Safari, viser deltagerne det spektakulære naturfænomen, Sort Sol, i en refleksion over, hvordan vi tjener penge på naturen. Det Sønderjyske Hus slår dørene op til debat om, hvordan fremtidens turistbureau servicerer gæsterne både fysisk og digitalt. Det Sønderjyske kagebord er ikke glemt og vil naturligvis indgå i programmet, som kan ses på Dansk Turismefremmes hjemmeside.