Home Nyheder SmageDage i Nordjylland

SmageDage i Nordjylland

0
SHARE

Den nordjyske region udgør et bugnende spisekammer med blandt andet fortrinlige spisefisk fra Skagerak og Kattegat, muslinger og østers fra Limfjorden, jomfruhummere fra Læsø, kvalitetskød fra nordjyske dyr, økologiske grøntsager, honning, svampe og bær fra den vilde natur.

Det er baggrunden for, at der afholdes en række SmageDage, som sætter fokus på de nordjyske råvarer. Der har netop været Skaldyrsfestival på Mors, og det fortsætter med Løgstør Muslingefestival, den 13.-15. juli, Hirtshals Fiskefestival, den 2.- 4. august, Læsø Jomfruhummerfestival, den 4. august, Skagen Kvalitetsfødevarefestival, den 24.- 25. august og der sluttes med DM i østersåbning og champagnesabling i Løgstør, den 26. august og Østers Event på Mors den 12. oktober.

 

SmageDagene præsenteres både på hjemmesiden www.smagedage.dk og på Facebook.

 

Skrevet af Flemming Juul