Home Nyheder Slut med aviser hos SAS

Slut med aviser hos SAS

4
SHARE

SAS Newsstand

SAS øger udbuddet af digitale aviser til download på SAS app’en. Nationale og internationale aviser er i app’en ”SAS Newsstand” 22 timer før afgang. Samtidig med det digitale udbud øges, forsvinder gratis papiraviser i gaten 1. marts.

Siden sidste sommer har det været muligt at downloade et udvalg af aviser via ”SAS Newsstand” på mobiltelefonen og tabletten før afrejse. Nu øges også udbuddet af digitale magasiner.

”SAS’ kunder bliver mere digitale. Med flere tilbud i SAS Newsstand og vores samarbejde med Readly tilbyder vi en digital løsning, hvor kunderne også har adgang til en lang række aviser 22 timer før rejsen,” siger Eivind Roald, koncerndirektør for commercial i SAS, og tilføjer:

”SAS’ digitale fokus er hovedårsagen til, at vi stopper med at have papiraviser i gaten. Ud over det, så er den store mængde papiraviser i alle lufthavnene en udfordring både fra et logistisk og et miljømæssigt perspektiv.”

Aviserne vil dog fortsat være i loungerne som hidtil.

4 COMMENTS

  1. Ak ja. Der er nogen, der ikke kender deres besøgstid. Men det er vi jo efterhånden blevet vant til, at SAS ikke gør. Gå endelig hele vejen, så der ingen forskel er på SAS og lavprisselskaberne !

  2. Åh nej Stig og Harald, Ingen gratis aviser? Det må være utrolig hårdt for jer, hvordan skal I dog klare jer uden aviserne??
    Gør som os andre og læs nyhederne på smartphone i stedet for. Så får man også de seneste nyheder i stedet for det der skete dagen før. Synes det er fint at SAS sparer det væk. Der er jo miljøspild og ikke ret mange der tager aviserne længere alligevel, nu hvor smartphones er kommet til og alle nyheds sites efterhånden er gratis.

  3. Glimrende initiative far SAS’ side. Som Kunde kan jeg hente avis på tablet, man slipper for at slæbe rundt på avis, og miljøet bliver sparet. Det er vist udelukkende oldtidsfund som kan gære utilfredse med denne nutidige løsning.
    Thomas, jeg er lidt uenig. Jeg bemærker at mange tager en, eller flere, aviser når de stiger ombord på SAS fly. Det kan så medføre at der ikke er aviser nok til alle. Så endnu et positivt punkt, vi kan, næsten, alle få noget at læse i. Jeg håber bare der kommer nogle danske downloadable aviser, hvilket der ikke var sidste gang jeg fløj med SAS.
    Super tiltag SAS. De par stykker som har klaget her, er vist DY-fanatikere alligevel, og dermed ikke værd at samle på som kunder alligevel!

Comments are closed.