Home Nyheder Slalom Windsurf World Cup i Hvide Sande

Slalom Windsurf World Cup i Hvide Sande

0
SHARE

Sebastian KornumVerdenseliten samles i Hvide Sande til en afdeling af PWA slalom windsurf World Cup til september. Det er resultat af et stærkt samarbejde mellem Sport Event Denmark, Ringkøbing-Skjern Kommune og Holmsland Klit Turistforening.

Ringkøbing-Skjern Kommune er gået ind i samarbejdet for de næste tre år og det har været med til at give ro til at udvikle eventen.

Katrine K. Frandsen som er projektleder på WATERZ, siger: ”Det er et enormt løft til WATERZ, at vi nu er vært for en PWA World Cup. Vi har stor nytte af samarbejdet med Sport Event Denmark, der har været en afgørende faktor for, vi nu kan tage dette skridt i videre udviklingen af WATERZ.”

WATERZ bliver afviklet i perioden 1.-9. september. PWA World Cuppen bliver afviklet 4.-9. september. I dagene op til World Cuppen vil WATERZ tilføre Hvide Sande et hav af vandsportsaktiviteter og konkurrencer. Der vil være alt fra windsurf/kitesurf konkurrence på tværs af Ringkøbing Fjord med op mod 400 deltagere, til muligheden for at man selv kan komme og prøve kræfter med netop den vandsportsgren man har drømt om.

PWA Windsurf Slalom World Cuppen bliver afholdt på Vesterhavet ud for Hvide Sande. Arrangørerne forventer 80-100 deltagere fra hele verden, der vil dyste om at vinde en teknisk udfordrende afdeling af World Cuppen.

PWA Tour Manager Richard Page siger om samarbejdet: ”PWA er meget glade for det nye samarbejde med WATERZ og vi glæder os til denne event på World Championship Tour. Hvide Sande har meget varierede forhold og gode faciliteter og det er dét, som gør Hvide Sande et oplagt sted for Slalom World Cup, som perfekt supplerer den allerede eksisterende wave event i Klitmøller”.